Bilder före och efter tatueringsborttagningJimmy
Jimmy | 2015/10/30

Jimmy Striger även kallad adhdpappan 33 år gammal och pappa till 3 barn sambo och hundägare. Driver bloggen adhdpappan.se sedan två år tillbaka redan blivit Nominerad till final som årets toppbloggare på Finest awards 2015.
2003 tränade jag thaiboxning i Thailand och kunde då inte stå emot grupptrycket som ung kille att inte ha en tatuering som alla andra stora fighters på campet jag tillhörde.
Min tatuering har jag aldrig varit stolt över och känslan att inte vilja visa sig har alltid legat till last där självförtroendet legat på botten. Har försökt skissat fram något för att täcka allt men alltid fallit tillbaka på att jag aldrig kommer trivas med något stort kladdigt över ryggen.
När jag fick chansen att testa laser hos X-Ink tvekade jag inte en sekund. Lättnad att äntligen få slippa det dåliga självförtroende i framtiden pga min ryggtatuering jag haft som last i alla dessa är en lättnad jag saknat i livet.
Lite sveda under behandling är värt varenda sekund.Då svedan med tatueringen på ryggen gör mer ont i mig själv.Ser fram emot att äntligen ta av mig tröjan till nästa sommar tack vare x-inks hjälp.

Sophie
Sophie | 2015/11/05

Tre veckor efter första behandlingen! Att gå till x-ink är supermysigt. Tack proffsiga Sanna för det där glaset vin förresten! Mer bilder kommer framöver. Nästa behandling om ett par veckor.