Gratis behandling – Laserhjälpen!

Att ta bort sin tatuering kostar en hel del pengar. Alla har helt enkelt inte råd att gå igenom en lång och kostsam behandling. Av erfarenhet vet vi att en oönskad tatuering kan försämra livskvaliten och till och med ge upphov till ångest. Vi träffar många människor som inte vill visa sig på stranden eller som aldrig skulle ta på sig en t-shirt av rädsla för andras blickar. För att vi vill hjälpa dem som inte har råd utför vi en dag i månaden några få gratisbehandlingar på särskilt utvalda kunder. De har skrivit till oss och berättat sin historia och varför de så gärna vill få sin tatuering ogjord.

Om du också vill bli behandlad helt gratis, så skriv till oss och berätta din historia. En förutsättning är förstås att du inte skulle ha råd om du inte fick behandlingen gratis. Tatueringen får inte heller vara yngre än ett år, den måste mao ha läkt ordentligt och kanske redan hunnit blekas lite av sol och ålder

Just nu har vi fyllt vår kvot och påbörjar inom kort behandlingen av de vi valt ut. Du kommer att få läsa deras berättelser och se deras bilder både här och på facebook. Men skriv till oss ändå (kontakta oss), berätta om dig själv och skicka med dina bilder. Om vi får så sparar vi dina uppgifter och kontaktar dig om några månader när vi har ledig kapacitet igen. Ibland kan vi istället för gratisbehandling erbjuda dig en kraftigt rabatterad behandling som alternativ. Du får gärna ange i ditt mejl om det alternativet skulle vara intressant.