Om oss

image image image

Om oss

Eleni Basoda
X-INK Terapeut
X-ink Laser Tattoo Remover Stockholm

image

Hej!

Jag heter Eleni och det är jag som kommer att behandla din tatuering med vår Fotona QX Max laser. Jag älskar tatueringar och jag har flera stycken själv. Men visst är det så, think before you ink! Ibland blir det helt enkelt fel, man växer ifrån sina gamla beslut eller så ångrar man sig bara.

Jag vet att lasern har förändrat många människors liv. Nästan varje dag möter jag människor som känner väldig tacksamhet över möjligheten att helt ta bort sin tatuering, eller bara bleka ner den så att de kan göra en bra cover up.

En del personer tycker att behandlingen gör ont. Därför tar vi oss alltid tid att låta klienten sitta en god stund med Emla kräm (bedövningssalva) innan vi påbörjar behandlingen. Du kan läsa mer om krämen här https://www.egenvard.nu/se/Products/Emla/. Jag är dessutom alltid noga med att kyla huden under tiden jag behandlar. Förbereder man sig rätt så blir behandlingen i princip smärtfri.

Sen finns det förstås de som verkligen inte bry sig alls. Det är helt enkelt väldigt olika hur smärtkänslig en person är och var på kroppen tatueringen sitter förstås.

Jag har fått min träning av Scanex i Helsingborg och av Axelssons i Stockholm. Är jag det minsta osäker kontaktar jag alltid vår referensläkare. Ibland händer det att någon enstaka klient upplever att det kliar en del efter behandlingen. Det är som regel samma personer som upplevde klåda när de en gång i tiden gjorde sin tatuering. Det handlar om en mindre allergisk reaktion mot bläcket i huden. Laserbehandlingen frigör bläcket igen och samma reaktion uppstår som när tatueringen gjordes. När du bokar din tid så kommer jag att ställa en mängd frågor till dig, bla hur din hud reagerade när du gjorde din tatuering. Om du då minns att det kliade en del så finns det alltså en risk för att det kommer klia igen. Det är inte farligt och går över efter några dagar. Det är faktiskt ganska vanligt. Oftast är det samma personer som upplevde klåda när de gjorde tatueringen. Det handlar om en mindre allergisk reaktion mot bläcket i huden. Laserbehandlingen frigör bläcket igen och samma reaktion uppstår som när tatueringen gjordes.

Det viktigaste för mig är att klienten känner sig trygg och blir nöjd med resultatet. Behandlingen ska vara 100% säker, och det är den. Vår laser är samma maskin som används på de stora sjukhusen, den är säker, effektiv och beprövad. Jag vill ta hand om våra klienter som om de vore gäster i mitt eget hem, det är min filosofi.

Kom hit så får du se själv! Du är varmt välkommen.