Blog2017/02/03
Det allra senaste i tatueringsborttagning - FracTAT!

Det nya sättet att ta bort tatueringar med laser är att först behandla det tatuerade området med ett sk ”FracTAT” handstycke. Behandlingen är nästan smärtfri och skapar kvadratiska mönster av små öppningar i huden. Tittar ni noga på filmen så syns de tydligt. Först därefter påbörjas en traditionell laserbehandling. Den här metoden är helt överlägsen tidigare metoder och är unik för oss som använder Fotonas utrustning. Behandlingstiden kortas med upp till 40% och risken för ”ghost shadows", dvs att pigment skjuts ut i den omläggande huden under behandlingsperioden, minimeras. Ring oss eller kom förbi vår studio så berättar vi mer!


2017/01/31

Den 30a och 31a januari var det work-shop på Fotonas fabrik och forskningsanläggning i Ljubljana, Slovenien. Under ledning av den oerhört skickliga dermatologen, Dr. Jasmina Kozarev, drillades vi bla i de allra senaste behandlingsprotokollen för tatueringsborttagning.
Det händer hela tiden mycket inom området estetiska laserbehandlingar. Vi behandlar nu så mycket mera än bara tatueringar. Nagelsvamp, acne och acneärr, alla möjliga olika pigmenteringar i ansiktet, för att inte tala om hudföryngring med laser, mer effektivt än med IPL.

2017/01/24

Här är Dr. Martin och vår terapeut Eleni från mötet den 23 januari då vi drog upp riktlinjerna för våra nya behandlingar! Snart kan vi nämligen erbjuda både botox- och fillersbehandlingar i vår studio i Stockholm. Håll koll på vår Facebook och instagram och se till så att du inte missar våra starterbjudanden! Behandlingarna kommer upp på vår bokning inom kort.

2016/09/12

X-ink team är stolta att meddela att en av Malmös absolut mest tekniskt avancerade laserstudios, morethanskindeep, inom hösten kommer att uppgå i x-inkfamiljen. Studion drivs idag av legitimerad tandläkare och master in laser science, Peter Lundgren och den Nye Zeeländske doktorn i mikrobiologi, Gavin Mandersson.
Så här säger x-inks grundare George Stade om uppgåendet: Vi är självklart både glada och stolta att Peter och Gavin väljer att bli en del av x-ink. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en bredd på våra behandlingar som mycket få studios och kliniker kommer i närheten av. Vår målgrupp är naturligtvis hela Skåne men även Köpenhamnsområdet där vi tror att vi kan bli ett attraktivt och prisvärt alternativ till våra Danska konkurrenter.

Håll utkik för mer detaljer om sammanslagningen mellan x-ink och morethenskindeep i Malmö!


2016/09/05
Check it out our latest video


2016/04/17
Öppet hus på X-INK Hälsingegatan