Blog


Julklappstips! Varmt välkomna in till oss.🎄⛄❄️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Har du hört talas om Hollywoodmetoden? Hos x-ink kör vi med Stockholmsmetoden - en unik kombibehandling där laser och IPL tillsammans ger ett resultat du inte kan drömma om. Stockholmsmetoden är Skin Rejuvenation på riktigt! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ögonbrystatueringar - en speciell teknik.
Här på x-ink har vi blivit lite av specialister på borttagning av just ögonbrynstatueringar. Men det är en speciell teknik som ställer stora krav på operatören.
Så vad är då så speciellt med just tatuerare ögonbryn? Här kommer några viktiga saker att hålla i minnet om du funderar på den här typen av behandling.
1. Dina naturliga ögonbryn kommer att påverkas av lasern. De flesta personer har mörka ögonbryn. När det mörka pigmentet i hårstrået, precis som pigmentet i tatueringen, tar upp energin från lasern utvecklas värme vilket kan skada follikeln och göra så att håret faller av.
2. Det bästa är om du kan raka dina ögonbryn innan behandlingen. Inte så kul förstås.
3. Huden påverkas ALLTID av behandlingen! Det uppstår rodnader, kanske blåsor och till slut skorpor. Det här är en mycket fin balansgång – påverkas inte huden så är det inte heller troligt att behandlingen haft någon vidare effekt på tatueringens pigment. Du som kund måste vara medveten om detta och vara beredd på att stå ut med bieffekterna av behandlingen.
4. Mörka och orakade ögonbryn ger större avtryck på huden – större risk för blåsor och skorpor mao.
5. Behandlingen sker nära det område på kroppen som är allra mest känsligt för laserns ljus, ögonen, och den är långt ifrån smärtfri. Här gäller det alltså att ligga stilla och lita på operatören. Självklart skyddar vi ögonen så att behandlingen blir ofarlig, men det är ändå viktigt att komma ihåg - Oförsiktiga rörelser kan kort sagt vara farliga.

Slutligen – av alla våra behandlingar är ögonbrynen den där dina förväntningar som kund och alla de faktorer som påverkar resultatet har störst chans att komma i konflikt. Diskutera öppet och noggrant dina förväntningar på behandlingen med vår operatör. Var realistisk och ge dig inte in i en behandling om du inte känner dig riktigt säker.

Har du frågor så ring oss eller skicka ett mejl på info@x-ink.se Skicka gärna med en bild så blir det lättare för oss att ge dig en så korrekt information som möjligt.

Välkommern till x-ink! Specialister på borttagning av ögonbrynstatueringar.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Efter en behandling👍snart är sommaren över och du kanske ha en oönskad tatuering som du vill ta bort.
Då har du kommit rätt😍välkommen in till oss eller ring 010-129 8888
... See MoreSee Less

View on Facebook

Superdeal på Botox! Halva priset på behandlingar bara nästa vecka, 24-28 juli! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hade värdens skönaste nagel kund idag.Hon hade sån besluts ångest vilken färg hon skulle ta så de blev flera färger 😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Om du undrar över din tatuering, hur många behandlingar skulle det ta att bli av med den, vad skulle det kosta, hur ont gör det, eller vad som helst som oroar dig inför en behandling så får du alltid ett uttömmande svar om du skriver till oss.
Det vi inte vet om att ta bort tatueringar är knappt värt att veta. Välkommen till x-ink!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Den här tatueringen är fantastiskt vacker och välgjord, men det lila pigmentet har orsakat en mycket svår allergi med svullnad och blåsor som följd. Båda bilderna visar hur vi testat två pass bredvid varandra, det ena på frisk hud och det andra på allergidrabbad hud. Pilen på den vänstra bilden visar blåsor även på ljusare pigment.
Lägg märke till den oerhört kraftfulla effekten av lasern. Om ett par veckor ser vi resultatet på riktigt. Syftet med behandlingen är förstås att bli av med det lila pigmentet för att på så vis lindra allergin. Synd på en så välgjord tatuering.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu är det inte mycket kvar av den gamla rosen. Här ser ni den ursprungliga tatueringen och direkt efter sjätte behandlingen. Tatueringen har först primats med vår FracTAT/FS20, en behandling vi är ensamma om i Sverige, och därefter lasrats ett pass med våglängd 650 NM.
Den här tatueringen är faktiskt krångligare än den ser ut. Vi fått använda oss av tre våglängder för att behandla den - svart, Nd-Yag 1064, rött, Ktp 532 och grönt 650.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi på x-ink önskar er alla en riktig fin påsk 🐣❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

På begäran, "R" från början och efter fem behandlingar. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så här kan det gå till när vi analyserar resultatet av en behandling. Här ser ni tribal före första behandlingen och endast en vecka efter. Vi tittar på konturerna och den allmänna blekningen. För oss är det ett bra besked på att kundens hud svarat bra på behandlingen och att pigmentet i tatueringen börjar ge med sig. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Påsk fint 🐣välkomna till oss på x-ink❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Glad-påsk önskar vi på x-ink🐣 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vilket resultat efter första behandlingen! Välkommen in till oss på X-INK. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Botox, 3 dagars deal. Bokar du Botox behandling och utför den innan fredag så erbjuder vi ett område för 1250kr (ord.pris 3000kr). Behandlingen utförs av Dr Martin Jalnäs. Erbjudandet gäller fram tills fredagen den 17 mars. Bokning sker via telefon på 010-1298888. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag har vi testkört det senaste tillskottet till vår vagnpark - ett helt nytt FracTAT handstycke som primar huden innan vi behandlar på traditionellt vis. Om forskningen håller vad den lovar så kan vi se fram emot upp till 50% kortare behandlingsperioder. Ring oss på 010-1298888 eller boka på vår hemsida❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu gör vi även botox och fillers juvederm på x-ink😍 ring för mer info 010-1298888 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så glada att vi äntligen har fått hem vår nya familjemedlem❤️
FracTAT handpiece 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

❤️✨ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Redan nästa vecka kan vi på x-ink välkomna vår nya FracTAT handpiece😍 Vi är otroligt stolta över att vara först i Sverige med att erbjuda en behandling med kapacitet att snabba på behandlingen med upp till 40%.
Välkomna till x-ink, Hälsingegatan10, Odenplan. Trevlig helg. Love✨
... See MoreSee Less

View on Facebook

FOTONA mässan i Slovenien😍 kommer flera bilder senare❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Snart är det dags för oss på x-ink att börja jobba med Botox och Fillers😗🙂

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor.

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som används för att släta ut rynkor, bygga upp förlorad volym, läppförstoring och även föryngra huden och behandla ärr.

Ses hos oss på x-ink 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook

Inom kort så kommer vi även ha botox och fillers hos oss på
X-ink❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Trevlig lördag önskar vi er på X-ink❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook