Botox


Vi är stolta att nu även kunna erbjuda Botox behandlingar. Rynkor är en del av ansiktets naturliga åldrande. En del rynkor är charmiga och ger ansiktet mer karaktär, emedan andra kan påverka din utstrålning negativt.

Med Botox kan vi hjälpa dig att bli av med de rynkor du inte är nöjd med och återge ditt ansikte ett yngre och snyggare utseende.

Användningsområde

Muskelavslappnande behandling med Botulinumtoxin, oftast kallat Botox används för att  motverka rynkor runt till exempel, ögonbrynen, pannan, runt ögon eller mun. Vi kan även behandla näsrynkor och ”sura” mungipor.

Gör det ont?

Behandlingen är relativt smärtfri då man jobbar med en mikronål vid injektionerna. Ibland använder man även bedövningscreme som appliceras på området där behandlingen kommer att ske.

Hur länge håller en behandling?

Du kan se resultat av behandlingen efter cirka 3-10 dagar och den är verksam i 3-6 månader.

Hur går det till?

Ni bokar en konsultation med vår personal innan behandlingen för att gå igenom vad ni vill uppnå och se till att ni inte har några allergier som kan påverka behandlingen negativt. Vi är noggranna med att se till att det inte föreligger förutsättningar för negativa biverkningar.

Efter det, tar själva behandlingen ca 15-20 minuter och ni sitter bekvämt i en harmonisk och stressfri miljö. Ingen återhämtning är nödvändig och ni kan fortsätta med er dag direkt efter det att behandlingen är klar.
Vårt mål är att kunna återge ett naturligt rynkfritt utseende.

Kontakta oss för mer information, bokning och priser.

Vad skall man tänka på inför botoxbehandling?

Biverkningar är väldigt sällsynta men kan förekomma.
De vanligaste biverkningarna är ömhet, svullnad, rodnad och blåmärken på och i direkt anslutning till ställer där man injektcerat. En del områden är mer känsliga för svullnad än andra.
Ha i åtanke att inflammationshämnade värktabletter, blodförtunnande medel, C-vitamin och Omega-3 kan öka risken för blåmärken och bör om möjligt avstås helst 7-10 dagar innan behandlingen.
I mycket ovanliga fall kan allergi och överkänslighetsreaktioner förekomma.
Berätta för vår Doktor om du har några allergier. Du skall inte genomgå en behandling om du är allergisk mot lidokain(bedövningsmedel) eller om du har en pågående hudinfektion vid injektionsområdet, är gravid eller ammar.

Vår doktor.

Behandlingen överses av vår Dr Martin Jalnäs som har gedigen erfarenhet inom skönhetsbehandlingar. Dr Jalnäs har jobbat med rekonstruktiv kirurgi sedan 1996 och jobbar som överläkare på Karolinska universitetssjukhuset.

Hög kvalité.

X-INK satsar alltid på hög kvalité när vi väljer ut våra produkter. Ni kan läsa mer om den Botox vi använder på www.botox.com.